Vstup na vybrané zahraniční trhy firmy Bonita Group Service s.r.o. - Pilátová, Radka; Gullová, Soňa, 1954-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato práce se zaměřuje na trh s dětskými hřišti. Cílem této práce bylo doporučit konkrétní firmě, na který z vybraných trhů by měla soustředit svůj vývoz. K identifikaci takového trhu či trhů posloužily analýzy podnikového mikroprostředí a makroprostředí. Konkrétně byly použity PESTLE analýzy, Porterova analýza pěti sil a SWOT analýza. Poté byly cílové trhy vymezeny dle analýzy exportního potenciálu ČR, ukazatele poptávky na zahraničních trzích a ukazatele Ease of Trade.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses