Experience marketing firmy ŠKODA AUTO, a.s. - Takácsová, Lenka (2019)
Hlavním cílem diplomové práce je analýza experience marketingových aktiv automobilové společnosti ŠKODA AUTO a.s.. Teoretická část je věnována literární rešerši teoretických aspektů experience marketingu, event marketingovému procesu ve společnosti a charakteristice sponzoringu, výstav a veletrhů. V praktické části je prostřednictvím osobních rozhovorů zkoumána úroveň znalostí těchto marketingových aktivit mezi jednotlivými importéry značky ŠKODA. Dále je proveden sekundární výzkum, kdy na základně zpracovaných dotazníků je analyzována zpětná vazba účastníků eventu s 24 hodinovým programem. V závěru práce jsou detailně popsány výsledky obou výzkumných částí a uvedeny náměty či připomínky na zlepšení organizace budoucích eventů.