Experience marketing firmy ŠKODA AUTO, a.s. - Takácsová, Lenka; Hesková, Marie, 1948-; Foret, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Hlavním cílem diplomové práce je analýza experience marketingových aktiv automobilové společnosti ŠKODA AUTO a.s.. Teoretická část je věnována literární rešerši teoretických aspektů experience marketingu, event marketingovému procesu ve společnosti a charakteristice sponzoringu, výstav a veletrhů. V praktické části je prostřednictvím osobních rozhovorů zkoumána úroveň znalostí těchto marketingových aktivit mezi jednotlivými importéry značky ŠKODA. Dále je proveden sekundární výzkum, kdy na základně zpracovaných dotazníků je analyzována zpětná vazba účastníků eventu s 24 hodinovým programem. V závěru práce jsou detailně popsány výsledky obou výzkumných částí a uvedeny náměty či připomínky na zlepšení organizace budoucích eventů.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: event marketing; automobilové podniky; veletrhy; marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; event marketing; automobile companies; fairs; marketing; master's theses