Monitoring cykloturistiky na vybraném úseku Greenway Jizera - Štyrandová, Markéta; Jarolímková, Liběna; Mourek, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce se zabývá úsekem cyklotrasy Greenway Jizera mezi Malou Skálou a Turnovem. Cílem je zmapovat současnou situaci cykloturistiky na tomto úseku trasy a vyhodnotit její ekonomický přínos. Teoretická část práce je zaměřena na vysvětlení základních pojmů spojených s cyklistickou dopravou, představení subjektů řídících cyklistiku a možnosti jejího financování. Závěrem teoretické části je představen produkt Greenway Jizera. Praktická část práce analyzuje výsledky zjištěné dotazníkovým šetřením a následně s pomocí dat získaných ze sčítače cyklistů vyjadřuje ekonomický přínos Greenway Jizera.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses