Analýza CSR vo vybranej firme - Trnovcová, Daniela (2019)
Diplomová práca sa zaoberá spoločenskou zodpovednosťou firiem (Corporate social responsibility, CSR) v konkrétnom podniku. Cieľom tejto práce je analýza CSR danej organizácie a na jej základe navrhnutie možných riešení, ktorých implementácia by mohla zvýšiť efektivitu CSR aktivít v danom podniku.