Analýza CSR vo vybranej firme - Trnovcová, Daniela; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Jeřábková, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práca sa zaoberá spoločenskou zodpovednosťou firiem (Corporate social responsibility, CSR) v konkrétnom podniku. Cieľom tejto práce je analýza CSR danej organizácie a na jej základe navrhnutie možných riešení, ktorých implementácia by mohla zvýšiť efektivitu CSR aktivít v danom podniku.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses