Marketingový plán Rodného domu Ferdinanda Porscheho - Dlasková, Aneta; Kvítková, Zuzana; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato práce se zabývá tématem marketingu, konkrétně marketingového plánování. Cílem práce je analýza současné situace Rodného domu Ferdinanda Porscheho a formou marketingového plánu navržení nové možné marketingové strategie a taktiky. V teoretické části práce je věnována pozornost jednak marketingu a marketingovému plánování, ale také teorii muzeologie či animace kulturního dědictví. Ze zmíněné teorie vychází praktická část. Nejprve je provedena analýza současné situace Rodného domu Ferdinanda Porscheho, k níž jsou použity tradiční marketingové analýzy, spolu s dotazníkovým šetřením. Ze situační analýzy následně vychází formulace marketingového plánu pro rok 2020, od cílů, přes marketingovou strategii a taktiku, až po harmonogram konkrétních opatření. V práci je využita nejen odborná literatura a jiné veřejně dostupné zdroje, ale klíčovými zdroji bylo především mnoho interních materiálů poskytnutých provozovatelem Rodného domu Ferdinanda Porscheho.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses