Marketingová komunikace Rodinného pivovaru Bernard a.s. - Racková, Anna (2019)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením současné marketingové komunikace Rodinného pivovaru Bernard a.s. Zaměřuje se především na veřejné vnímání reklamních kampaní této společnosti a navrhuje možná vylepšení komunikační strategie. Teoretická část vymezuje podstatu marketingové komunikace, její součásti a nové trendy marketingové komunikace. Dále přibližuje psychologii reklamy, etiku reklamy a vnímání reklamy. Praktická část představuje konkrétně Rodinný pivovar Bernard a.s., jeho historii a jednotlivé části komunikační strategie s důrazem na reklamní kampaně. Poslední část práce obsahuje vlastní dotazníkové šetření, jehož prostřednictvím práce zjišťuje vnímání kampaní veřejností. V závěru jsou zhodnoceny zjištěné skutečnosti z dotazníku a na jejich základě navržena doporučení na vylepšení komunikační strategie této firmy.