Marketingová komunikace Rodinného pivovaru Bernard a.s. - Racková, Anna; Král, Petr, 1979-; Bockstefel, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením současné marketingové komunikace Rodinného pivovaru Bernard a.s. Zaměřuje se především na veřejné vnímání reklamních kampaní této společnosti a navrhuje možná vylepšení komunikační strategie. Teoretická část vymezuje podstatu marketingové komunikace, její součásti a nové trendy marketingové komunikace. Dále přibližuje psychologii reklamy, etiku reklamy a vnímání reklamy. Praktická část představuje konkrétně Rodinný pivovar Bernard a.s., jeho historii a jednotlivé části komunikační strategie s důrazem na reklamní kampaně. Poslední část práce obsahuje vlastní dotazníkové šetření, jehož prostřednictvím práce zjišťuje vnímání kampaní veřejností. V závěru jsou zhodnoceny zjištěné skutečnosti z dotazníku a na jejich základě navržena doporučení na vylepšení komunikační strategie této firmy.
Vedoucí práce: Petr Král
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses