Lidsko-právní aspekty zavádění umělé inteligence - Hrabě, Vladan; Grmelová, Nicole, 1975-; Spisarová, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tématem této bakalářské práce jsou lidsko-právní aspekty zavádění umělé inteligence. Hlavním cílem práce je za pomoci metod analýzy a komparace posoudit lidsko-právní aspekty zavádění umělé inteligence do praxe, a poté monitorovat stávající a připravovaná regulační opatření v dané oblasti. Práce se také věnuje přehledu druhů umělé inteligence a možnostem využití inteligentních systémů v praxi. Dále vyjmenovává rizika, která se při zavádění umělé inteligence mohou objevit nebo již objevují.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses