Expanze společnosti na zahraniční trh - Denin, Sergey; Dvořák, Jiří; Musilová, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Daná bakalářské práce je zaměřená na analýzu příležitostí z hlediska vstupu českého pivovaru na ruský nebo čínský trh. Motivace expanze pivovaru do za-hraničí je určitě zvýšení prodejů, růst tržeb a rozšíření svého podniku. Avšak, podnik potřebuje analyzovat své možností a vyčlenit kapitál, které jsou nutné ke rozšíření podniku na jiný trh s vlastními specifickými požadavky. Důležitým krokem je vhodná analýza vnějších okolí trhu, kam chce pivovar expandovat. Používané metody jsou rešerše odborné české a mezinárodní literatury, analý-za příležitostí a komparace výsledků PEST analýzy společnosti na zahraniční trh. Na závěr je uvedena PEST analýza a hodnocení její výsledků s porovnáním k zajištění lepšího prostředí. Na základě těchto informací je vybrán nejlepší trh pro expanze českého pivovaru.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses