Podnikatelský plán - Pikartová, Lenka; Fiala, Roman, 1981-; Pospíšil, Jan, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem pro založení reálného podnikatelského záměru v oblasti svatebního průmyslu. Konkrétně se jedná o svatební salon ve městě Znojmo. Teoretická část práce vysvětluje jednotlivé náležitosti podnikatelského plánu, na základě kterých je pak provedena část praktická. V podnikatelském dokumentu jsou obsaženy důležitá kritéria pro založení takového podniku, finanční plán, potřebné analýzy vnějšího prostředí metodou PEST a s použitím Porterova modelu pěti konkurenčních sil, konkurence, zákazníků, a vyhodnocení statistik. Na základě výsledků finanční analýzy je podnikatelský plán realizovatelný.
Vedoucí práce: Roman Fiala
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: podnikatelské projekty; finanční plánování; svatba; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; financial planning; wedding; master's theses