Pasivní příjem pomocí kryptoměn - Kelnar, Daniel (2019)
Předmětem této bakalářské práce je sběr informací o kryptoměnách, tedy vymezení základních pojmů, požadavky na kryptoměny a jejich dělení. Dále také představení jednotlivých metod a analýza jednotlivých kryptoměn, pomocí nichž lze generovat pasivní příjem.