Pasivní příjem pomocí kryptoměn - Kelnar, Daniel; Jedlinský, Jakub; Valík, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Předmětem této bakalářské práce je sběr informací o kryptoměnách, tedy vymezení základních pojmů, požadavky na kryptoměny a jejich dělení. Dále také představení jednotlivých metod a analýza jednotlivých kryptoměn, pomocí nichž lze generovat pasivní příjem.
Vedoucí práce: Jakub Jedlinský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses