Vliv efektu "zdarma" na rozhodování spotřebitele - Martiushenko, Kateryna (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou iracionálního chování jedinců a existenci efektu „zdarma“. Cílem práce je ověřit působení zvoleného efektu na rozhodování příslušníků generace Z. Součástí práce je analýza vnímaní a vztahu spotřebitelů k ceně, a to především k nulové ceně. K naplnění cíle je použita kombinace kvalitativních výzkumných metod, kterou tvoří focus group a obdobný experiment.