Vliv efektu "zdarma" na rozhodování spotřebitele - Martiushenko, Kateryna; Korecká, Martina; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou iracionálního chování jedinců a existenci efektu „zdarma“. Cílem práce je ověřit působení zvoleného efektu na rozhodování příslušníků generace Z. Součástí práce je analýza vnímaní a vztahu spotřebitelů k ceně, a to především k nulové ceně. K naplnění cíle je použita kombinace kvalitativních výzkumných metod, kterou tvoří focus group a obdobný experiment.
Vedoucí práce: Martina Korecká
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: lidské chování; spotřebitelské chování; nakupování; ceny; generace Z; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; human behavior; consumer behavior; shopping; prices; generation Z; bachelor's theses