Analýza systému zpracování komunálního odpadu v konkrétním městě - Velenský, Leoš; Černá, Anna, 1954-; Váchová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Bakalářská práce se věnuje problematice odpadového hospodářství v České republice, konkrétně ve městě Český Brod. V úvodu objasňuje základní pojmy a legislativu týkající se komunálního odpadu a jeho svozu. Zaobírá se možnostmi recyklace a ukládání směsného a tříděného komunálního odpadu. Následně se věnuje komunálnímu odpadu v lokálním měřítku obce Český Brod. Představuje práci s odpadem v dané obci a analyzuje svozové trasy vybraného tříděného odpadu. Za pomoci metody obchodního cestujícího navrhuje případná vylepšení svozových tras tak, aby došlo k optimálnímu využití svozových vozů.
Vedoucí práce: Anna Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: komunální odpad; odpadové hospodářství; zpracování odpadu; města; odvoz odpadků; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; urban waste; waste management; waste processing; cities and towns; garbage disposal; bachelor's theses