Implementace informačních systémů pro podporu dodávek zboží zákazníkovi - Čálek, Adam (2019)
Bakalářská práce se zabývá projektovou analýzou implementace nového informačního systému, jež podporuje dodávky zboží zákazníkovi. Cílem práce bylo zanalyzovat zpětně v čase reálný projekt z hlediska času, nákladů, zdrojů a rizik. V teoretické části lze najít vysvětlení základních pojmů užívaných v řízení projektů a popis použitých metod. Praktická část práce představuje aplikaci teoretických znalostí v praxi, kde lze nalézt analýzu projektu z hlediska času, nákladů, zdrojů a kvalitativní zhodnocení rizik. Následuje zhodnocení cílů projektu, kde je rozebráno, zdali se podařilo cíle naplnit či nikoliv. K provedení uvedených analýz byl použit program MS Project 2016.