Implementace informačních systémů pro podporu dodávek zboží zákazníkovi - Čálek, Adam; Fiala, Petr, 1949-; Borovička, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Bakalářská práce se zabývá projektovou analýzou implementace nového informačního systému, jež podporuje dodávky zboží zákazníkovi. Cílem práce bylo zanalyzovat zpětně v čase reálný projekt z hlediska času, nákladů, zdrojů a rizik. V teoretické části lze najít vysvětlení základních pojmů užívaných v řízení projektů a popis použitých metod. Praktická část práce představuje aplikaci teoretických znalostí v praxi, kde lze nalézt analýzu projektu z hlediska času, nákladů, zdrojů a kvalitativní zhodnocení rizik. Následuje zhodnocení cílů projektu, kde je rozebráno, zdali se podařilo cíle naplnit či nikoliv. K provedení uvedených analýz byl použit program MS Project 2016.
Vedoucí práce: Petr Fiala
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses