Analýza a nastavení KPIs pomocí reengineeringu procesů - Kříž, Jakub (2019)
Tato diplomová práce představuje téma procesního řízení, zejména Business process reengineeringu. Literární rešerše vysvětlují základní definice pojmů, jako jsou proces a procesní řízení. Dále jsou zde popsány základní principy pro Business process reengineering a jeho stěžejní metodiky. Nedílnou součástí je popis metodiky modelování a analýzy podnikových procesů – MMABP. V závěru rešerší je pojednáno o problematice modelování, zejména o procesním modelovacím jazyce Unified Modeling Language v notacích Eriksen-Penker a BPMN. Veškeré získané poznatky jsou využity při modelování procesů v divizi topných článků ve společnosti Toptherm s.r.o.