Analýza a nastavení KPIs pomocí reengineeringu procesů - Kříž, Jakub; Vašíčková, Veronika; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Tato diplomová práce představuje téma procesního řízení, zejména Business process reengineeringu. Literární rešerše vysvětlují základní definice pojmů, jako jsou proces a procesní řízení. Dále jsou zde popsány základní principy pro Business process reengineering a jeho stěžejní metodiky. Nedílnou součástí je popis metodiky modelování a analýzy podnikových procesů – MMABP. V závěru rešerší je pojednáno o problematice modelování, zejména o procesním modelovacím jazyce Unified Modeling Language v notacích Eriksen-Penker a BPMN. Veškeré získané poznatky jsou využity při modelování procesů v divizi topných článků ve společnosti Toptherm s.r.o.
Vedoucí práce: Veronika Vašíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: procesní management; reengineering; řízení a správa společností; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; process management; reengineering (management); corporate governance; master's theses