Vliv marketingové komunikace přítomné na VŠ na stravovací návyky studentů - Sýkorová, Eliška; Chytková, Zuzana; Kolouchová, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá problematikou stravování studentů vysokých škol a s tím úzce souvisejícím vlivem marketingové komunikace na studenty vysokých škol. Hlavním cílem této diplomové práce je formulace doporučení pro zefektivnění marketingové komunikace v oblasti stravování studentů vysokých škol a upozornit na problematiku stravovacích návyků studentů po nástupu na vysoké školy. Závěrečná práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na vymezení problematiky stravování, definování faktorů ovlivňující stravování vysokoškolských studentů, vztahu marketingové komunikace a stravování studentů vysoké školy a porovnání českého a zahraničního prostředí. V praktické části je nejprve popsána metodika kvalitativního výzkumu a následně je provedena analýza dat získaných pomocí polostrukturovaných rozhovorů. Na závěr jsou výsledky zjištěné kvalitativním výzkumem deduktivně a induktivně interpretovány.
Vedoucí práce: Zuzana Chytková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses