Agenturní zaměstnávání - Říhová, Eliška; Šmíd, David; Fesslová, Tereza Anežka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Předložená diplomová práce je zaměřena na problematiku agenturního zaměstnávání. Cílem práce je analýza jednotlivých aspektů institutu agenturního zaměstnávání, a to tak, aby práce vytvořila komplexní rámec fungování agenturního zaměstnávání se zaměřením na jeho výhody a nevýhody. V prvních částech práce je vysvětlen institut agenturního zaměstnávání a základní pojmy s ním úzce související. Jsou zde podrobně charakterizovány subjekty agenturního zaměstnávání a smluvní vztahy mezi nimi vznikající. V následujících kapitolách je pozornost věnována konkrétním právním poměrům, statistickým údajům a výhodám a nevýhodám agenturního zaměstnávání. Na základě kompilace teoretických a praktických poznatků jsou doporučeny osoby a společnosti, pro které je využívání agenturního zaměstnávání nejvhodnější.
Vedoucí práce: David Šmíd
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses