Analýza platební bilance ČR - Ambartsumyan, Artur; Marková, Jana; Metrah, Samy; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tématem této diplomové práce je analýza vývoje platební bilance České republiky. První část této práce je věnována vývoji manuálů a charakteristice platební bilance. Dále v práci jsou pojmenovány základní prvky platební bilance a jejich vypovídací schopnost. Na konci první části je definována podstata zahraniční investiční pozice. Ve druhé části práce je pozornost věnována analýze platební bilance a zahraniční investiční pozici. Cílem této práce je na základě provedené analýzy posoudit vývoj platební bilance České republiky.
Vedoucí práce: Jana Marková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses