Lekcii po statistike : dlja vysšich torgovych učebnych zavedenij : teoretičeskij kurs - Družinin, Nikolaj Kapitonovič, 1897-; Moskovskij institut narodnogo chozjajstva im. G.V. Plechanova (Moskva : Gosudarstvennoje izdatel'stvo torgovoj literatury, 1955)
Učebnice představuje teoretický základ statistiky, obsahuje výklad základních pojmů, metod a aplikací statistiky v ekonomickém kontextu. Slouží jako úvodní kurz pro budoucí odborníky v oblasti obchodu a hospodářství.
Nad názvem: Moskovskij institut narodnogo chozjajstva im. G.V. Plechanova, Kafedra statistiki
Keywords: statistika; ekonomická statistika; učebnice vyšších odborných škol; statistics; economic statistics; textbooks (postsecondary)