Dovolená na zotavenou v roce 1955 - Urbanec, Alfons, 1913-1972 (Práce - vydavatelství ROH, 1955)
Praktická příručka určená funkcionářům ROH, obsahující výklad zákonných ustanovení o nároku na dovolenou, její délce, krácení a podmínkách pro dodatkovou dovolenou. Text doplněn příklady pro správnou aplikaci v praxi.