Dovolená na zotavenou v roce 1955 - Urbanec, Alfons, 1913-1972; Kotek, Josef, 1894-1962 (Praha : Práce - vydavatelství ROH, 1955)
Praktická příručka určená funkcionářům ROH, obsahující výklad zákonných ustanovení o nároku na dovolenou, její délce, krácení a podmínkách pro dodatkovou dovolenou. Text doplněn příklady pro správnou aplikaci v praxi.
Obsahuje rejstřík
"Určeno funkcionářům ROH a pracovníkům správ závodů"—Strana 6
Keywords: dovolená na zotavenou; pracovní volno; pracovněprávní vztahy; Československo; příručky; employee vacations; leave of absence; labor-law relations; Czechoslovakia; handbooks and manuals