Konstitucija i osnovnyje zakonodatel'nyje akty Rumynskoj narodnoj respubliky - Bočkova, V.; Kovaleva, O.; Kotok, Viktor Fomič, 1911-1974 (Moskva : Izdatel'stvo inostrannoj literatury, 1954)
Překlad ústavy a vybraných zákonů Rumunské lidové republiky, dokumentující právní strukturu socialistického státu.
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Keywords: do 1945; 1945-1954; ústava; ústavní právo; státověda; ústavní dějiny; Rumunsko; dokumenty; to 1945; constitution; constitutional law; theory of the state; constitutional history; Romania; documents