Směrnice k účtové osnově pro podniky vnitřního obchodu - Klíma, Václav, 1919- (Účetní evidence, 1955)
Metodická příručka určená podnikům vnitřního obchodu v socialistickém hospodářství. Obsahuje výklad účtové osnovy zavedené od roku 1953, praktické příklady účetní evidence a úpravy vycházející ze zkušeností s jejím používáním.