Směrnice k účtové osnově pro podniky vnitřního obchodu - Klíma, Václav, 1919-; Bruder, Zbyněk (Praha : Orbis, 1955)
Metodická příručka určená podnikům vnitřního obchodu v socialistickém hospodářství. Obsahuje výklad účtové osnovy zavedené od roku 1953, praktické příklady účetní evidence a úpravy vycházející ze zkušeností s jejím používáním.
Poznámky
Obsahuje rejstřík
Keywords: účetnictví; vnitřní obchod; účetní výkazy; obchodní podniky; socialistické hospodářství; Československo; směrnice; accounting; internal trade; financial statements; trading companies; socialist economy; Czechoslovakia; by-laws