Grafické metody v plánování, statistice a evidenci - Byzov, Leontij Aleksejevič, 1886- (Ekonomické edice. Statistika, 1955)
Publikace se zabývá využitím grafických metod při zpracování statistických údajů, plánování hospodářských procesů a vedení evidence. Autor představuje praktické aplikace grafů, diagramů a vizuálních schémat jako nástroje pro analýzu a řízení v ekonomické a správní praxi.