Grafické metody v plánování, statistice a evidenci - Byzov, Leontij Aleksejevič, 1886-; Egermayer, František, 1913-1989; Gargulák, Miroslav (Praha : Orbis, 1955)
Publikace se zabývá využitím grafických metod při zpracování statistických údajů, plánování hospodářských procesů a vedení evidence. Autor představuje praktické aplikace grafů, diagramů a vizuálních schémat jako nástroje pro analýzu a řízení v ekonomické a správní praxi.
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: statistika; vizualizace informací; grafické metody; plánování; evidence dokumentů; grafy a schémata; příručky; statistics; information visualization; graphical methods; planning; record keeping; charts, diagrams, etc; handbooks and manuals