Porovnání vývoje cestovního ruchu v Československu během meziválečného období a v období let 1990–2004 - Komendová, Dagmar (2019)
Bakalářská práce se zabývá vývojem cestovního ruchu v meziválečném období a obdobípo sametové revoluci. Obě tyto období byla předcházena těžkým obdobím, kdy cestovatnebo podnikat nebylo možné. Teoretická část se zabývá popisem meziválečného obdobía období po sametové revoluci. Praktická část porovnává údaje o cestovním ruchu za danáobdobí.