Porovnání vývoje cestovního ruchu v Československu během meziválečného období a v období let 1990–2004 - Komendová, Dagmar; Váňa, Daniel; Dufek, Pavel, 1968-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce se zabývá vývojem cestovního ruchu v meziválečném období a obdobípo sametové revoluci. Obě tyto období byla předcházena těžkým obdobím, kdy cestovatnebo podnikat nebylo možné. Teoretická část se zabývá popisem meziválečného obdobía období po sametové revoluci. Praktická část porovnává údaje o cestovním ruchu za danáobdobí.
Vedoucí práce: Daniel Váňa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses