Odpovědnost dopravců v mezinárodní nákladní přepravě - Hrabalová, Jana; Novák, Radek, 1960-; Švarc, Zbyněk, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se věnuje odpovědnosti dopravců v mezinárodní nákladní přepravě se zaměřením na silniční a železniční přepravu. Diplomová práce je rozdělena do 5 kapitol. První kapitola přináší obecné informace týkající se problematiky přeprav, druhá kapitola se zaměřuje na odpovědnost dopravců podle Úmluvy CMR, třetí kapitola pojednává o odpovědnosti dopravců podle Úmluvy CIM, čtvrtá kapitola provádí srovnání odpovědnosti podle Úmluvy CMR a Úmluvy CIM, pátá kapitola obsahuje příklady soudních rozhodnutí.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses