Ocenění pivovaru Bohemia Regent, a.s. - Pudilová, Veronika; Rýdlová, Barbora, 1976-; Staňková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato diplomová práce se zabývá oceněním podniku Bohemia Regent, a. s. a jejím cílem je nalézt tržní hodnotu společnosti k 1. 1. 2018. Práce je rozdělena do 5 hlavních částí. Nejprve jsou uvedeny základní informace o společnosti, poté je zpracována finanční a strategická analýza a následují generátory hodnoty, na jejichž základě je sestaven finanční plán. V závěru práce je provedeno samotné ocenění společnosti výnosovou metodou DCF Entity pro vlastníky a věřitele s využitím parametrického vzorce. Za doplňkovou oceňovací metodu bylo zvoleno tržní porovnání.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses