Analýza rozvoja projektových kancelárií v Českej republike a na Slovensku - Rezníček, Róbert; Hrůzová, Helena, 1954-; Paál, Alexander; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Táto diplomová práca sa zaoberá analýzou súčasného stavu projektových kancelárií v Českej republike a na Slovensku. Teoretická časť práce obsahuje prehľad zrealizovaných zahraničných výskumov identifikujúcich hlavné funkcie a motívy zakladania a transformácie projektových kancelárií spolu s pozitívnymi a negatívnymi dopadmi ich implementácie. Cieľom tejto práce je identifikovať funkcie, hlavné hybné sily, pozitívne a negatívne dopady zakladania projektových kancelárií pôsobiacich v Českej republike a na Slovensku. K tomuto účelu slúžilo dotazníkové šetrenie, ktorého výsledky sú prezentované a diskutované v záverečných častiach práce. Prínosom práce je poskytnutý ucelený prehľad výskumov v oblasti projektových kancelárií v zahraničí a pohľad na aktuálnu situáciu a potenciálny rozvoj projektových kancelárií v Českej a Slovenskej republike.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses