Personální kampaně v bankovním sektoru - Cempírková, Aneta (2019)
Diplomová práce se zabývá personálními kampaněmi v bankovním sektoru České republiky. Cílem práce je zhodnotit s využitím metody obsahové analýzy on-line personální kampaně vybraných bank působících v České republice na kariérních stránkách a profilech bank na sociální síti LinkedIn ve vztahu k současným vysokoškolským studentům a navrhnout opatření pro jejich zlepšení, která by mohla pomoci bankám v získávání zaměstnanců z této cílové skupiny. Diplomová práce je rozdělena do dvou částí, a to na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je uvedena problematika personálního marketingu, budování značky zaměstnavatele a komunikačních kanálů, které společnosti využívají v komunikaci s potenciálními zaměstnanci. V praktické části jsou představeny bankovní sektor v ČR a očekávání českých vysokoškolských studentů, která mají spojená se zaměstnáním. Následně jsou představeny a zhodnoceny on-line personální kampaně bank a uvedena doporučení pro zlepšení jejich slabých míst případně jejich samotnou tvorbu.