Problematika dyskalkulie na středních ekonomických školách. - Miklášová, Kateřina; Krejčová, Kristýna, 1981-; Pavera, Libor, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Bakalářská práce řeší problematiku dyskalkulie na středních ekonomických školách. Teoretická část se zabývá popisem dyskalkulie, její diagnostikou a vzděláváním žáka s touto specifickou poruchou učení. V praktické části se dotazníkovou formou zkoumá pedagogický pohled na problematiku dyskalkulie. Z výzkumu vyplývá, že dyskalkulii většina respondentů zná, ale nemají osvědčené metody a přehled na trhu s pomůckami. S rodiči a kolegy spolupracují spíše zkušenější než nezkušení pedagogové.
Vedoucí práce: Kristýna Krejčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vzdělávání v ekonomických předmětech [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses