Využití nových technologií při řízení prodejních aktivit - Projekt Pixatori - Brossová, Denisa; Říha, David; Tůmová, Anna Angela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se za pomoci metody případové studie zabývá popisem a použitím moderních technologií používajících se při marketingových a prodejních kampaních. Detailněji se pak věnuje popisu technologie smart digital signage s využitím principu gamifikace, která byla umístěna do vybrané maloobchodní prodejny v České republice. Veškerá realizace projektu probíhá ve spolupráci s firmou Pixatori, která nabízí komplexní řešení in-store technologií pro širokou škálu použití. Jako výsledek analýzy byl vytvořen popis konkrétního případu instalace dané technologie, který je doplněn o osobní poznatky autora, které vycházejí z teoretické části diplomové práce, rozhovorů a diskuzí s odborníky na danou problematiku. Hlavním přínosem této práce bude komplexní postihnutí vývoje novodobých in-store technologií a analýza konkrétního fungování a implementace jednoho typu technologie na reálném případu prodejny na českém trhu. Práce cílí na vybudování většího porozumění zkoumané oblasti a identifikování potenciálních cest k rozvoji a implementaci nových technologií v retailu na tuzemském trhu.
Vedoucí práce: David Říha
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses