Řízení výstavní činnosti v Galerii Bánského muzea v Rožňavě - Ambrušová, Tímea; Mervart, Michal, 1977-; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této diplomové práce je zanalyzovat uskutečněné i právě probíhající výstavy a expozice ve vybrané muzejní instituci (Báňské muzeum v Rožňavě), identifikovat obtíže a nedostatky během přípravy a realizace výstav, a konsekutivně navrhnout potencionální řešení na vzniknuté těžkosti. Ve výzkumné části práce je využita metoda analýzy, komparace, následně syntézy, přičemž navazuje na první díl práce – management výstav a expozicí ze všeobecného pohledu. V první kapitole převažuje metoda deskripce a explanace doplněné o komparaci i syntézu.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses