Faktory prosperity malé firmy - Hladůvka, Ondřej (2020)
Hlavním cílem diplomové práce je analyzovat současný stav ve společnosti Mistral Paints s.r.o. Situaci zhodnotit a vytvořit doporučení ke zkvalitnění a zefektivnění chodu společnosti. Zaměření práce je na základní oblasti podnikového řízení, tedy management, marketing, personální a finanční řízení. V teoretické části jsou popsány základní principy podnikového řízení malých a středních podniků. První úsek praktické části je věnován popisu společnosti a analýze jednotlivých typů řízení společnosti. Z teoretické a popisné části se na konci práce odvíjí vlastní výzkum, návrhy a doporučení. Hlavní pozornost je zde věnována marketingové komunikaci kamenné prodejny a personálnímu řízení, především výzkumu 360stupňové zpětné vazby a motivaci zaměstnanců.