Faktory prosperity malé firmy - Hladůvka, Ondřej; Srpová, Jitka, 1957-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Hlavním cílem diplomové práce je analyzovat současný stav ve společnosti Mistral Paints s.r.o. Situaci zhodnotit a vytvořit doporučení ke zkvalitnění a zefektivnění chodu společnosti. Zaměření práce je na základní oblasti podnikového řízení, tedy management, marketing, personální a finanční řízení. V teoretické části jsou popsány základní principy podnikového řízení malých a středních podniků. První úsek praktické části je věnován popisu společnosti a analýze jednotlivých typů řízení společnosti. Z teoretické a popisné části se na konci práce odvíjí vlastní výzkum, návrhy a doporučení. Hlavní pozornost je zde věnována marketingové komunikaci kamenné prodejny a personálnímu řízení, především výzkumu 360stupňové zpětné vazby a motivaci zaměstnanců.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses