Aspekty nakládání s nevyužívanými nemovitostmi v Praze - Joštová, Barbora; Kouba, Vojtěch, 1983-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá aspekty využívání prázdných nemovitostí v Praze. Vymezuje teoretický základ a legislativní rámec práv a povinností vlastníků nemovitostí, mapuje pomocí hloubkových rozhovorů současný stav a přístup k prázdným nemovitostem v Praze. Představuje dva fungující zahraniční projekty. Na základě získaných poznatků z Prahy a ze zahraničních projektů je navržen koncept kanceláře dočasného využívání, jakožto významného příspěvku k řešení problematiky prázdných nemovitostí v Praze.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses