Analýza a návrh možností rozvoje firmy v e-commerce - Kotek, Jan; Andera, Michal, 1984-; Grynhoff, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Práce se zabývá strategickou analýzou a návrhem možností růstu pro společnost působící na českém e-commerce. Cílem je vypracování strategické analýzy a návrhu možnosti růstu firmy. V teoretické části jsou představeny pojmy a koncepty spojené s podnikovou strategií a se strategickým plánovacím cyklem, jenž zahrnuje externí i interní analýzu. Součástí je popis výzkumných metod, o které se praktická část opírá, a sice kvalitativní metoda hloubkových rozhovorů a kvantitativní metoda dotazníkového šetření. Praktická část se nejdříve zabývá strategickou analýzou. Po analýze vnějšího a vnitřního prostředí firmy jsou vygenerovány možné příležitosti růstu, ze kterých autor vybere tu nejvhodnější s doporučenými akčními kroky. Dokument slouží širšímu vedení firmy, do kterého patří i autor práce, aby se management mohl lépe rozhodnout, kam alokovat svou pozornost.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses