Analýza spokojenosti zaměstnanců v účetní firmě - Kuželka, Kryštof; Lorencová, Hana; Králová, Tereza, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce byla zpracována na téma pracovní spokojenosti. Hlavním cílem práce je analyzovat sesbíraná data a zjistit úroveň pracovní spokojenosti zaměstnanců v účetní firmě. Z tohoto důvodu samotné analýze předchází teoretický průzkum a mapování odborné literatury, která se věnuje pojmu pracovní spokojenost a přidruženým pojmům, jako jsou motivace a výkon. Následně se práce věnuje metodologické části, v níž jsou rozpracovány dílčí cíle a formulovány výzkumné otázky. Také jsou zde identifikovány základní metody, jimiž se bude řídit výzkum pracovní spokojenosti. Na začátku praktické části dochází k představení zkoumané společnosti. Na základě sesbíraných informací prostřednictvím hloubkového rozhovoru s majitelkou i jejím zástupcem a dotazníkového šetření proběhla samotná analýza pracovní spokojenosti. Následně dle vyhodnocených údajů jsou stanoveny návrhy na doporučení v oblasti zlepšení pracovní spokojenosti zaměstnanců.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses