Finanční analýza a sestavení finančního plánu společnosti Dermacol, a. s. - Nguyen Thi, Nhat Linh; Nistorenco, Taisia; Huňáček, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem práce je provést finanční analýzu společnosti Dermacol, a.s. v letech 2013–2017 a následně zhodnotit finanční zdraví této společnosti. Práce má dvě části – metodickou a praktickou část. Metodická část se zabývá definováním finanční analýzy, vybraných metod a finančních ukazatelů. Praktická část obsahuje horizontální a vertikální analýzu a výpočty. Dále je srovnání analyzované společnosti s konkurenčními podniky vodvětví a na základě provedené finanční analýzy je sestaven finanční plán společnosti na rok 2018 a 2019.
Vedoucí práce: Taisia Nistorenco
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses