Analýza dostupnosti sociální infrastruktury ve městě Beroun v souvislosti s rezidenční suburbanizací - Slabý, Ondřej; Černá Silovská, Hana; Kolaříková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce se zabývá dopady suburbanizačních procesů na zasažené města a obce v zázemí jádrových měst. Konkrétně se zabývá vlivem těchto procesů na sociální infrastrukturu v zasažených městech a obcích. Práce se zaměřuje na město Beroun, které se nachází v okrese Beroun ve Středočeském kraji. Změny v demografické struktuře populace vytvářejí tlak kromě předškolních zařízení a základních škol také na zařízení sociální péče, které poskytují služby mířené na seniory.
Vedoucí práce: Hana Černá Silovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses