Strategická analýza vybrané společnosti zaměřené na facility management - Rogozhnikov, Nikita; Dvořáček, Jiří, 1947-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této diplomové práce je provedení strategické analýzy podniku Atalian CZ s.r.o., identifikace podstatných faktorů z okolního prostředí společnosti a analýza interních zdrojů a schopností. Práce je rozdělena do dvou částí. První část je teoreticko-metodologická, v ní jsou představeny zásadní metody a terminologie nezbytné pro strategickou analýzu a definování specifiky odvětví Facility managementu. Zjištěné poznatky jsou následně aplikovány a využity v části praktické, která se zabývá analýzou zvolené společnosti. Závěrem praktické části je identifikace silných a slabých stránek a potenciálních příležitostí a hrozeb za pomocí metody SWOT. Součástí závěru je také definování strategických doporučení.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses