Vliv implementace aktualizované verze normy ISO 9001 : 2015 na chování zaměstnanců - Kačírková, Tereza; Martínez, Felipe; Denemarek, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá problematikou systémů managementu kvality v prostředí ziskových organizací. Cílem diplomové práce je identifikovat, jakým způsobem implementace požadavků aktualizované normy ČSN EN ISO 9001:2016 ovlivňuje chování pracovníků konkrétního podniku. Výzkum byl proveden při využití postupů kvalitativního výzkumného designu, konkrétně metody případové studie. Data pro vyhodnocení byla získána primárně z odpovědí respondentů v rámci částečně řízených rozhovorů. Výstupem investigace provedeného empirického kvalitativního výzkumu je zjištění, že implementace systému managementu kvality dle koncepce ISO má pozitivní vliv na chování zaměstnanců sledovaného podniku.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses